Fruit Case

Fruit Case është një lojë elektronike shumë zbavitëse, e krijuar nga NetEnt. Loja elektronike Fruit Case është në dispozicion në internet, tani pa pagesë dhe pa kërkuar ndonjë depozitë.

Loja Fruit Case – e njohur si loja elektronike me pemë apo aparati i lojës elektronike me pemë. Argëtohuni duke i rrotulluar pemët zbavitëse dhe duke i ndrydhur ato: pemët, pemëlat, qershitë, portokajt, etj. Kjo lojë është loja elektronike e ardhshme falas pa depozitë dhe nuk kërkohet shkarkimi, e cila u ofrohet ekskluzivisht lojtarëve tanë.

iLUCKI